Home » Online consultant

Online consultant

Ons rapporten en adviezen beginnen bij het doornemen van uw gegevens. Wij doen dit met behulp van een online consultant. Deze is zo samengesteld dat ieder relevant detail van uw onderneming doorgenomen wordt waardoor elk rapport relevant en persoonlijk is. 

Bij het doorlopen van het consult zal er van uw gegevens een dataprofiel op worden gemaakt. Dit profiel geldt als de basis voor de rapportages die voor uw organisatie gemaakt kunnen worden. Voor de levering van onze producten is een profiel dan ook noodzakelijk. U kunt kiezen om een profiel voor of na een bestelling aan te maken. Het aanmaken van een profiel is volledig vrijblijvend.


Marketing & Marketingcommunicatie

Omdat dit consult is gericht op marketing is het goed om globale marktkennis te hebben, te weten welke marketingtools gebruikt worden en wat uw afzetmarkten zijn. Verder draagt globale kennis van de interne organisatie bij aan een kwalitatief consult. Dit heeft betrekking op: onderscheid tussen primaire en ondersteunende processen, kennis over de interne bedrijfsstructuur en algemene bedrijfsinformatie. Hierbij zal niet gevraagd worden naar gevoelige financiële informatie of persoonlijke werknemersinformatie.

Duur: +/- 20 minuten

 

In sommige browsers dient u het icoon rechtsonder in beeld in te drukken