Home » Over

Over


Teun Koldeweij MBA

Eigenaar Scripted Consultancy

Mijn naam is Teun Koldeweij, ondernemer in business en IT, en oprichter van Scripted Consultany. Sinds enkele jaren afgestudeerd commerciële economie aan het Saxion hogeschool Enschede en business administration aan de universiteit twente.

Tijdens mijn (afstudeer)stages heb ik veel praktijk ervaring op kunnen in verschillende branches. Wat mij opviel is dat bij de compleet verschillende bedrijven, overeenstemmende problemen voordeden. Met name het groeipotentieel werd niet volledig benut. De voornaamste redenen hiertoe was de extra kosten en tijd die dit met zich meebracht.

Daarom besloot ik om een innovatieve methode te ontwerpen en deze om te zetten in software. Naarmate het ontwerpen vorderde bleken de mogelijkheden bijna eindeloos. Het was mogelijk om theorie te combineren met data, om zo ieder bedrijf te kunnen voorzien van persoonlijk advies. Dit alles gebundeld in een programma dat dit advies razendsnel kan opstellen. Zie het als een persoonlijk adviseur, maar dan sneller en goedkoper.

Dit alles is leuk in theorie, maar werkt het ook in de praktijk hoor ik u denken. Jazeker, na vele tests uit te voeren, waren 100% van de bedrijven tevreden.

Wilt u dit ook voor uw bedrijf? Neem dan contact met mij op via de contact pagina op de website.

Teun Koldeweij

Oprichter Scripted Consultancy - Master of Business Administration - Data Scientist

+31 639484329

info@scriptedconsultancy.com

LinkedIn