Home » Website analyse

Website analyse

Bij de website analyse wordt er gekeken naar de sterkte van uw website content, met betrekking tot marketing. Gebruikt u de juiste woorden om uw organisatie zo juist mogelijk te presenteren, en bevat uw website genoeg marketing invloeden? Deze analyse wordt zowel voor uw website uitgevoerd als voor die van uw voornaamste internet concurrenten en levert dus een duidelijk beeld op van de verhoudingen tussen u en deze partijen. Deze analyse kan interessante inzichten bieden om uw site te vormen naar de sterktste in de markt op marketing vlak.

Ten eerste wordt er gekeken naar de frequentie waarop woorden voorkomen op uw website. Dit is belangrijk om de algemene toon en unieke woorden vast te stellen. Deze worden later afgewogen tegen uw bedrijfsstrategie en gegronde marketing theorie. Ook worden deze woorden afgewogen tegen uw concurrentie. Deze krijgen eenzelfde analyse om de verschillen tussen websites goed zichtbaar te maken.

Naast een overzicht van veel gebruikte woorden maken we een visuele representatie van de meest voorkomende woordencombinaties en de belangrijkste woorden. Dit geldt wederom voor u als uw concurrentie om een gemakkelijke overzicht te krijgen van de concepten die u probeert over te brengen alsmede de concepten van uw concurrentie. Dit kan u helpen om uw online concept zo af te stemmen dat u uw concurrentie overklast op bepaalde factoren, of om juist een andere niche te kiezen en hierdoor concurrentie te ontlopen.