Home » Werkwijze

Werkwijze

Wij leggen u in onderstaande stappen onze werkwijze uit:

Stap 1) Data verzameling

De eerste stap in ons proces is het verzamelen van uw data. Deze data is benodigd om een profiel op te maken van uw organisatie. Op dit profiel baseren wij onze producten. Het voordeel van een dataprofiel is dat onze producten precies voor u op maat kunnen worden samengesteld.

Online consultant

Het dataprofiel wordt opgemaakt tijdens een gesprek met onze online consultant. Dit is een chatbot ontworpen om een traditionele (fysieke) consultant te vervangen. Deze online consultant heeft vele voordelen. Zo stelt deze ons in staat om onze producten tegen een scherpe prijs aan te bieden. Wij hebben namelijk geen reiskosten en hoeven geen uren te schrijven voor consultancy sessies. Daarnaast biedt onze consultant snelheid en gemak. Zo bent u gemiddeld niet meer dan 20 minuten kwijt en kunt u een gesprek plannen op ieder moment van de dag. Onze consultant is namelijk 24/7 bereikbaar. Wij proberen dit proces zo efficiënt mogelijk te maken zodat u snel weer door kunt met uw werkzaamheden.

Stap 2) Opstellen product

Het opstellen van het product gebeurd door middel van een door ons zelf ontworpen software systeem. Uw data wordt geanalyseerd, gecombineerd en aangevuld met data uit onze databases. Daarna stelt ons systeem een rapportage op. Ook hier geldt een grote kostenbesparing ten opzichte van een traditioneel advies. Doordat wij onze software de analyses uit laten voeren bespaart dit een hoop op personele kosten. Een ander voordeel van software gebruik is de precisie waarmee gewerkt wordt. Onze software zal nooit details over het hoofd zien en zal altijd een kloppende analyse geven.

Stap 3) Persoonlijke controle

Het rapport dat door onze software is opgesteld wordt vervolgens persoonlijk nagekeken. Dit betekent dat het gehele rapport wordt gecontroleerd, en verder gepersonaliseerd waar mogelijk. Gemiddeld zullen wij een dag bezig zijn om uw product volledig op te kunnen leveren, afhankelijk van de situatie. Een persoonlijke controle gebeurt altijd door iemand met kennis van bedrijfskunde op master niveau. Zo garanderen wij een kwalitatief rapport.

Stap 4) Levering van product

Na de persoonlijke controle leveren wij onze product digitaal via het door u opgegeven e-mailadres. Dit kan na één of enkele werkdagen gebeuren. Onze rapporten zijn direct door u te gebruiken door hands-on aanbevelingen. Na de levering staan wij klaar om eventuele vragen of onduidelijkheden te behandelen.